Kirk DECT assortment

  • Ali vas po telefonu kličejo ravno takrat, ko niste v pisarni?
  • Ali ob vrnitvi v pisarno odkrijete listke s telefonskimi številkami oseb, ki so vas klicale?
  • Koliko dodatnega dela ima vaš telefonist s prevezovanjem in iskanjem osebja po podjetju?
  • Ali se vam ne zdi, da precej drago plačujete GSM dosegljivost vašega osebja?

Kirk DECT – Stroškovno učinkovit, prilagodljiv in uporabniško prijazen DECT sistem telefonije.
Kirk brezžični telefonski sistem podjetjem omogoča zanesljivo, učinkovito, prilagodljivo in varno brezžično telefonsko rešitev. Ker je zasnovan modularno, ga je moč prilagajati specifičnim zahtevam in potrebam različnih podjetij s čimer ta povečajo učinkovitost svojih zaposlenih, hkrati pa jim omogočijo večjo mobilnost in varnost pri delu. Kirk DECT je še posebej primeren za proizvodna podjetja, bolnišnice in domove starejših občanov, kjer so osebe pogosto mobilne tudi v predelih, kjer ni običajnega telefonskega signala.

Kirk DECT je združljiv s sodobnimi tehnologijami

Kirk DECT telefonski sistem je funkcionalno popolnoma združljiv z večino obstoječih telefonskih sistemov v podjetjih. Proizvajalec rešitve je dansko podjetje Kirk telecom, eno izmed vodilnih podjetij na področju telefonskih tehnologij. Svetovna podjetja kot so Avaya, Nortel, Funkwerk, Multitone, Blick in druga prodajajo pod svojim imenom DECT izdelke podjetja Kirk. Kirk DECT je popolnoma združljiv tudi s programskimi paketi Cisco Call Manager in Unified Communications. V domovih starejših občanov in bolnišnicah ga je možno povezati s SOS sestrskim klicem, s čimer se znatno poveča učinkovitost zdravstvenega osebja in izboljša zadovoljstvo oskrbovancev. Prav tako ga je možno povezati z različnimi oblikami alarmnih sistemov, ki vzdrževalcem omogočajo hiter odziv in varno delo.

Strokovna podpora in izvedba

Podjetje Hofman telekom je izvedlo številne DECT projekte in razvilo več vmesnikov za telefonske sisteme drugih proizvajalcev, tudi za v Sloveniji nadvse priljubljeni Centreks. Reference podjetja so številni domovi starejših občanov, bolnišnice, velika proizvodna podjetja, pivovarne, Postojnska jama, itd. V domovih starejših občanov je moč KIRK DECT sistema združiti s sistemom klica v sili (SOS sestrski klic), kar bistveno poveča hitrost odziva in učinkovitost osebja.

KIRK DECT telefoni

Velika izbira Kirk DECT telefonov zagotavlja ustrezno rešitev tako za najmanjše pisarne kot tudi za zahtevna industrijska okolja. Telefoni so izredno zanesljivi in vzdržljivi, ustvarjeni pa so s poudarkom na uporabniški izkušnji, funkcionalnosti, obliki in kvaliteti.

Kirk DECT infrastruktura

KIRK DECT sistemi so sestavljeni iz DECT central in Brezžičnih DECT telefonov. Na voljo so različne DECT centrale, ki lahko podpirajo tako mala podjetja kot večje korporacije. Z enostavnim dodajanjem KIRK baznih postaj in repetitorjev lahko hitro in enostavno povečamo dosegljivost omrežja in število možnih priključkov.
Kirk DECT KWS8000

  • Kirk sistem KWS 1500
  • Kirk sistem KWS 6000
  • Kirk sistem KWS 8000