Grant Thornton Consulting računovodsko in davčno svetovanje d.o.o.

Telefonski sistem OfficeServ, Samsung Enterprise WiFi sistem in IT vzdrževanje.

Dom starejših občanov Ilirska Bistrica

Telefonski sistem Samsung OfficeServ in program PhoneView z vmesnikom za integracijo s sistemom SOS nujnih klicev varovancev. Alarmi se posredujejo na DECT prenosne telefone osebja. Vmesnik za tarifiranje se uporablja za obračun stroškov telefonskih klicev varovancev in izdajo računov.

Dom starejsih obcanov

Center slepih, slabovidnih in starejših Škofja Loka

Telefonski sistem Sasmung OfficeServ z 96 priključki in KIRK DECT 1500 sistem prenosne telefonije s 24 celicami in 21 prenosnimi telefoni. Kontakt manager program PhoneView za spremljanje in prelged telefonskih klicev ter upravljanje stikov.

CSS-Skofja_Loka_manjsa

Dom Jožeta Potrča – Poljčane

Telefonski sistem Samsung OfficeServ in DECT sistem z integracijo s sistemom SOS nujnih klicev varovancev. Vmesnik PhoneView za tarifiranje se uporablja za obračun stroškov telefonskih klicev varovancev in izdajo računov.

Dom Dr. Jožeta Potrča

Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o.

Najsodobnejši IP telefonski sistem Samsung OfficseServ 7400 z več kot 50 IP telefonskimi aparati SMT. Sistem je integriran z lokacijo v Angliji (Melksham) ter v ZDA, kar omogoča brezplačne interne klice s kratkimi številkami.

Cooper

Poclain Hydraulics d.o.o. (Kladivar)

Združen telefonski sistem Sasmung OfficeServ 7100 in OfficeServ 500 z več kot 200 telefonskimi priključki (IP, digitalni in analogni), GSM vmesnikom in integriranim KIRK DECT 1500 sistemom  prenosnih telefonov. PhoneView kontakt manager za spremljanje in opravljanje telefonskih stikov ter Polycom konferenčni telefoni za konferenčne sobe.

Poclain

Brinox

Sodoben telefonski IP sistem Samsung OfficeServ 7200 z integriranim VoIP WiFi sistemom za brezžično komunikacijo. IP telefonska povezava do lokacije v Novem Mestu.

Brinox

Abrasiv Muta

Telefonski sistem Samsung OfficeServ 500 integriran preko IP omrežja z drugimi telefonskimi sistemi na lokacijah v Franciji, Rusiji in na Češkem za poenoteno medsebojno klicanje.

abrasiv

KRKA d.d.

DECT sistem prenosne telefonije s 30 celicami in 40 prenosnimi telefoni KIRK.

Intesa Sanpaolo (American Express)

Telefonski sistem Samsung OfficeServ s 24 PhoneView contact manager odjemalci. PhoneView klicni center za tri skupine agentov (»Customer Care«, Kreditna kontrola, Komerciala) z generiranjem mesečne statistike vseh značilnosti telefonskega prometa agentov.

Odvetniška družba Čeferin

Telefonski sistem Samsung OfficeServ 100 v Grosupljem in sistema OfficeServ 7100 v Mariboru in Kopru.
Program PhoneView za sprejemno mesto z »messaging« vmesnikom za usmerjanje Email sporočil na ustreznega odvetnika na podlagi informacije o posameznem pravnem spisu vezanem na dohodni klic. V Kopru in Mariboru postavljen Samsung WiFi sistem za uporabo VoIP prenosnih telefonov in možnost uporabe brezžičnega interneta.

Koroška banka Slovenj Gradec

Telefonski sistem Samsung OfficeServ z integriranim contact manager programom PhoneView za 34 uslužbencev in snemanje pogovorov na določenih telefonih.

Maremico d.o.o.

Telefonski sistem Sasmung OfficeServ za matično lokacijo in integrirana IP telefonija za povezavo  ločenih lokacij. PhoneView kontakt manager za upravljanje telefonskih stikov in pregled klicev.

Salesianer Miettex Periteks d.o.o.

Sodoben telefonski IP sistem Sasmung OfficeServ 7200 s 64 telefonskimi priključki.

in drugi…