Hofman telekom d.o.o. posluje več kot dvajset let na področju celovitih rešitev telekomunikacijskih sistemov za podjetja. Skupaj s številnimi zunanjimi pooblaščenimi prodajalci in izvajalci, delajo v naši skupini vrhunski strokovnjaki s področja telekomunikacij in računalništva.

Naše storitve in telefonske sisteme uporabljajo tako v malih kot tudi v velikih podjetjih, občinah in javnih ustanovah ter bolnišnicah in domovih starejših občanov po vsej Sloveniji. Do sedaj smo v Sloveniji in na Hrvaškem opremili več kot dva tisoč objektov z digitalnimi in ISDN in IP telefonskimi centralami.

Zastopstvo za Samsung in KIRK DECT telefonske sisteme

Dogovor o zastopanju, distribuciji in dolgoročnem tehničnem sodelovanju na področju telefonskih sistemov smo sklenili z naslednjimi podjetji:

svetovno multinacionalko Samsung na področju srednje velikih telefonskih sistemov
danskim podjetjem Kirk, vodilnim na področju brezžičnih DECT sistemov, ki DECT telefone dobavlja vodilnim svetovnim telekomunikacijskim podjetjem

Nadgradnje telefonskega sistema

Za telekomunikacijske sisteme, ki jih zastopamo, ponujamo rešitve nadgradnje in obogatitve funkcionalnosti. Vse rešitve so delno ali v celoti rezultat našega lastnega znanja in razvoja, ter dobrega sodelovanja s proizvajalci telefonskih sistemov, kar zagotavlja uspešno integracijo in zanesljivo funkcionalnost.

Vzdrževanje

Za vso opremo, katere smo uvoznik in ekskluzivni dobavitelj smo pridobili potrebne slovenske ateste, zagotavljamo tehnično podporo, šolanje pooblaščenih prodajalcev in uporabnikov. Za opremo prevzamemo garancijsko in izven garancijsko vzdrževanje v lastnem strokovnem servisu. Zagotavljamo tudi dobavo rezervnih delov v času življenjske dobe izdelka.

OSEBNA IZKAZNICA

HOFMAN telekom, d.o.o.
c. Andreja Bitenca 68
1000 Ljubljana

T: +386 1 518 89 90
F: +386 1 518 89 95
E: info@hofman.si